Навчальна практика студентів спеціальності «Харчові технології. Зберігання, консервування та переробка плодів і овочів»

Студенти другого курсу механіко-технологічного відділення спеціальності «Харчові технології. Зберігання, консервування та переробка плодів і овочів» проходять навчальну практику з придбання робітничої професії «Засолювач овочів 2-го розряду».

Ферментовані плоди і овочі широко використовуються для безпосереднього вживання в їжу і як цінний напівфабрикат для консервного виробництва і кулінарії. Тому на практичних заняттях студенти ознайомлюються з вимогами до сировини, вивчають прянощі, готують тару та проводять основні процеси підготовки сировини до квашення та соління. Під керівництвом досвідчених викладачів Попової О.І. та Павленко Л.П., які є керівниками практики, студенти вчаться працювати зі стандартами та проводити дегустаційну оцінку готової продукції.

Усі знання та навички, отримані під час навчальної практики студенти зможуть використовувати у своїй подальшій професійній діяльності технолога.

Поділитися в соціальних мережах:

 
 
 
 
 
Яндекс.Метрика Warning: Unknown: open(/var/www/bctdatu.zp.ua/data/mod-tmp/sess_96ltbb8pckdhieroold2tcd497, O_RDWR) failed: No such file or directory (2) in Unknown on line 0 Warning: Unknown: Failed to write session data (files). Please verify that the current setting of session.save_path is correct (/var/www/bctdatu.zp.ua/data/mod-tmp) in Unknown on line 0